Time Schedule

Friday Night Lights @ Ivey M Redmon Sports Complex 
(NCHSAA State Meet Course)
Friday – September 6th, 2019
Hosted By Mount Tabor High School

Time Schedule:  *New* 8/31 Revision

4:15 pm Park Opens

5:40 pm Developmental – Coed 2 Mile - Race Clocks STOPS at 23 min (Unlimited Entries)

6:00 pm JV Girls 5K Blue - Race Clock STOPS at 35 minutes – (Unlimited Entries)

6:35 pm JV Boys 5K Blue - Race Clock STOPS at 30 minutes – (Unlimited Entries)

7:05 pm JV Girls 5K Gold - Race Clock STOPS at 30 minutes – (Unlimited Entries)

7:35 pm JV Boys 5K Gold - Race Clock STOPS at 30 minutes – (Unlimited Entries)

8:05 pm Girls 5K Invitational - Race Clock STOPS at 27 minutes – (Up to 8 Entries)

8:32 pm Boys 5K Invitational - Race Clock STOPS at 26 minutes – (Up to 8 Entries)

8:58 pm Girls Championship -  Race Clock STOPS at 25 minutes – (Up to 8 Entries)

9:23 pm Boys Championship -  Race Clock STOPS at 23 minutes – (Up to 8 Entries)

9:50 Fireworks  

10:00 pm Park Closed. Safe Travels

Athletes should report to start line 15 min prior to time listed.  We may run 5 min ahead of schedule if possible. 
Boxes will be tight with just two runners abreast.    

TIMING: Professional "chip" timing done by Rhodes Race Timing   
LIVE RESULTS: Available at  www.RRTiming.com